Rozhodnutí STK – Stížnost / Námitka – Neplatná soupiska KST Libědice „A“ v soutěři KP II. sk. A 2017/18

STK KSST ÚK obdržela od oddílu st.tenisu Baník Meziboří (p.Ing. Petr Čtvrtečka) dne 26.11.2017 námitku proti platnosti soupisky družstva KST Libědice A v soutěži KP II. sk.A 2017-18. Na základě dostupných informací rozhodla komise STK KSST ÚK takto:

Námitce oddílu st.tenisu Baník Meziboří proti platnosti soupisky družstva KST Libědice A se nevyhovuje a hráči uvedení na této soupisce tak nastupují oprávněně v souladu se SŘ.

Odůvodnění rozhodnutí:

1 Komentář

  1. Ing. Petr Čtvrtečka

    Děkujeme tímto rozhodnutím panu Pavlíkovi a panu Starému k návodnému jednání pro sezónu 2018/19 ohledně žebříčků a tímto i sestavování soupisek.
    Etickou a morální hladinu tohoto rozhodnutí ponechám stranou, tento úsudek ať si každý udělá sám.
    Precedens je následující :
    Hráč který neodehraje žádné resp. minimum utkání v 2017/18 v RS nebo KP (tímto by měl být jako nezařazený) požádá svůj příslušný RSST o zařazení do žebříčku na místo , které si on přeje (jakou soutěž si přeje hrát). Komise RSST mu promptně bez odkladů vyhoví a tímto je hotovo i pro krajské soutěže, kde jsou schvalovány soupisky na základě nižší instance tj. RSST.
    Tímto rozhodnutím je vlastně celý Soutěžní řád trhacím kalendářem a okresní/krajské žebříčky pro sestavování soupisek pro 2018/19 zcela pozbývají platnosti. Oddíly si mohou defacto sestavit soupisky dle vlastního uvážení bez ohledu na jakýkoliv okresní/krajský žebříček.
    Ještě jednou děkuji tímto všem zainteresovaným v této kauze tj. KST Libědice, RSST Chomutov i KSSTÚK za toto návodné jednání pro 2018/19.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

code